Møt opp eller ta kontakt med skolen for å registrere klagen.

Eksamenslesning

Trekkdato  tirsdag 11.juni 2STP, 3STSP, - Tverrfaglig eksamen Vg2 yrkesfag 2EL, 2KTY, 2HF 12. og 13.juni

Student med sekk og bøker

Alle elever må huske å levere lærebøker og skolePC før skoleslutt. Dere venter med innlevering til eksamen er ferdig, men påminnelse fra skolebibliotek sendes før dette. Elevskap skal tømmes og lås må fjernes før 17.juni.

Les nyttig informasjon om eksamen.

Scenariet er utarbeidet av elevene på Vg2 Ambulansefag ved skolen. En buss med skoleelever er på vei til Hamnbukt og  kolliderer med en personbil. Bussen havner i grøfta mot avkjøring til Brennelvnesset. Det er to voksne og fjorten ungdommer i bussen. Syv blir lettere skadd og syv blir hardt skadd.

Elever på Lakselv videregående skole gjorde en flott innsats for å markere WHOs håndhygienedag.
Håndhygienedagen er 5.mai. Elevene på Vg1 Helse- og oppvekstfag informerte og hadde forelesning på
Lakselv skole, Porsanger helsetun og stand på Torgsenteret i forrige uke.

1. Vikariat undervisning i  norsk, engelsk, historie og religion. Inntil 2 vikariat med mulighet til forlengelse.

2. Undervisningstilling samisk 50 % stilling med mulighet for hel stilling i kombinasjon med andre fag.

De fikk to førstepriser for innovativt produkt og sosialt entrepenørskap. Andreplass fikk de i klassen for beste ungdomsbedrift. Gullbilletten ble med fra Alta og de reiser videre til Norgesmesterskapet..Det foregår i
Lillestrøm 25. og 26. april.

Konkurransen  foregår 13. og 14. februar med Alta videregående skole som arrangør. Vi ønsker alle deltagere en lærerik og hyggelig opplevelse.

Lakselv videregående skole ønsker alle foresatte og avgangselever i grunnskolen i Porsanger velkommen til et informasjonsmøte torsdag 7. februar klokken 18:00 i kantina ved Lakselv videregående skole.