Torsdag 15. februar-Velkommen til møter for foresatte og elever 10.klasse - Vg1 Vg2 elever og foresatte

Johnsen, Sylvi Josefine (Lakselv videregående skole) - Klikk for stort bilde

Elevene i 10. klasse har gjennomført deler av faget utdanningsvalg hos oss. Elevene har blitt kjent med de ulike yrkesfaglige og studieforberedende utdanningsprogram som skolen tilbyr. På denne måten har de fått prøvd ut sine interesser og blitt mer bevisst egne evner og anlegg.

Vår målsetting ved Lakselv vgs er at alle elever skal ha et godt læringsutbytte samtidig som de opplever personlig vekst og utvikling. Søknadsfristen til videregående opplæring nærmer seg og snart skal elevene foreta et viktig valg. Vi ønsker derfor å presentere skolen vår slik at foresatte og elever kan bli bedre kjent med oss.

Nystekte vafler og kaffe venter. Velkommen!

Invitasjon til foresatte møter for Vg1 og Vg2 elever

Lakselv videregående skole har gleden av å invitere dere til et møte for foresatte og elever.Vår erfaring er at et godt skole/hjem samarbeid er en viktig faktor for å oppnå gode resultater og høy trivsel. Vår målsetting ved Lakselv vgs er at alle elever skal ha et godt læringsutbytte samtidig som de opplever personlig vekst og utvikling.

1. Felles for alle i kantina v/ rektor Sylvi Josefine Johnsen

• Resultater og muligheter ved Lakselv vgs
• Skole/hjem samarbeid

2. Klassevise møter med kontaktlærer og faglærere

• Veien videre
• Klassemiljø
• Samtaler med kontaktlærer/faglærere

Fint om du kan gi beskjed til kontaktlærer dersom du ikke kan delta.

Nystekte vafler og kaffe venter. Velkommen!

Lakselv videregående skole

Sylvi Josefine Johnsen