Søk skoleplass på Lakselv videregående skole

6 elever. Gutter og jenter i arbeidsuniformer. Viser programområdene: Helsefag med ambulansefag, medier og kullunikasjon, studiespesialisering, teknikk og industriell produksjon og elektrofag (lakselv videregående skole) - Klikk for stort bilde Anette Skogen Myrheim

Vi tilbyr programområdene: Helse- og oppvekstfag, Medier og kommunikasjon, Studiespesialisering, Elektrofag, Teknikk og industriell produksjon, Vg3 påbygging

Lakselv er midt i Finnmark og Porsanger kommune har et flott hybelhus like ved skolen. Trivsel, aktiviteter og tett oppfølging er vår formel for god læring. Skolen har et aktivt elevråd som også bidrar til et positivt og inkluderende skolemiljø, både i skoletiden og på fritiden. Treffpunkter for våre elever er skolefrokost, trening i gymsal, helsestudio og basseng, studiekafé, hobbykveld på TIP og elevkvelder med miljøarbeider hver uke.
Sist endret 22.02.2016