Skolebesøk fra Karasjok videregående skole-Sámi joatkkaskuvlla oahppit galledit min

To elever, jenter med oransje og blå kjeledress står vedgassflasker. (Lakselv videregående skole) - Klikk for stort bilde

Vi ønsker elever på Vg1TIP fra Samisk videregående skole i Karasjok velkommen til informasjonsdag med noen bilder fra fra verksted og klasserom på Lakselv videregående skole.

Hilsen rektor Sylvi

Mii sávvat bures boahtima Sámi joatkkaskuvlla Jo1TIP ohppiide min diehtojuohkinbeaivái! Dás oaidnibehtet muhtin govaid Leavnnja joatkkaskuvlla divodanhallas ja luohkkálanjain.

Dearvvuođaiguin rektoras,
Sylvi

Elever i verksted To elever, jenter med oransje og blå kjeledress står ved
gassflasker. Elev i verksted står bøyd over åpent bilpanser Elev og lærer i verksted ved arbeidsbenk. Sneskuter i verksted Elev sveiser i verksted Dreiebenk i verksted Billøfter i verkstedet til vg2 kjøretøy.
Sist endret 29.02.2016 10:21