Natta pappa henta oss - Den kulturelle skolesekken - Tirsdag 26.03 kl 1145-1315 i Kultursalen

Les om forestillingen som er for alle elever på skolen.

Da moren til Steffan døde følte han ingenting. Ikke sorg. Ikke lettelse. Hvordan ble det sånn? Regissør Steffan Strandberg forsøker i denne filmen å forsone seg med barndommen hos en mamma som valgte flaska framfor barna - og om natta som ble avgjørende for ham og lillebroren. I en Pandoras boks av fortrengte minner dukker både morsomme høydepunkt, spennende eventyr og såre etterspill opp, og livets mysterium virker uhåndgripelig. Gjennom gamle super 8-filmer, animasjon og nye filmopptak gjenskaper Steffan sommeren han var 11 år, sommeren som forandret alt. Regissør Steffan Strandberg vil være med på denne turnéen.

Om utøver:
Steffan Strandberg (født 1969) har jobbet som dokumentarfilmskaper siden 1996, og har regissert flere dokumentarfilmer siden debuten med 7. Himmel i 2002. I tillegg har han arbeidet på flere tv-serier og oppdragsfilm gjennom karrieren. I 2011 vant han hovedprisen under Chicago International Children’s Film Festival med kortfilmen Himmelen bak huset. Steffan har også regissert flere kortfilmer og minidokumentarer for NRK. Hans siste prosjekt Natta pappa henta oss, er en dokumentar som kombinerer arkivfoto og animasjon.

Tekst: Den kulturelle skolesekken/Kultuvrralaš skuvlalávka