Innflytting på hybelbygget søndag 16.august

Hybelhuset åpnes for  innflytting søndag 16. august kl 12.00.  Elevene må gi beskjed om planlagt innflytting til miljøarbeider. Det vil være bemannet med nattevakt mellom 23.00 – 7.00.

Kontakte miljøarbeider på mobiltelefon: 90 58 74 48 eller
epost: Marte.Eliassen@ffk.noElev på vaskerommet - Klikk for stort bilde Rino Engdal

Hybelhuset

Porsanger kommune leier ut 31 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Elevhyblene er på 22,2 kvm med eget bad og internett. Det er hyggelige fellesareal med kjøkken, stue og vaskerom. Miljøarbeider har ukentlig treffpunkter på hybelbygget og det er ansatt nattevakt. Månedlig husleie er kr 4000 inkl. strøm. (Med forbehold om prisendring nytt skoleår. Pris oppgitt for skoleår 2014/15)

Vertsfamilie for borteboere

Som borteboer første år på videregående skole kan du ha behov for litt ekstra oppfølging. Finnmark fylkeskommune tilbyr vertsfamilieordning for borteboende elever. Elever som bor borte første år prioriteres
i vertsfamilieordningen.

Private hybler

Så langt mulig er skolen er behjelpelig med å skaffe hybler på det private markedet.

Søknad om vertfamilie og hybel på Porsanger kommunes hybelhus sendes i post eller på epost til skolen.