First Aid Ub- Stolte over presentasjon og premiering i Finnmarksmesterskapet for ungsomsbedrifter

Ungt Entrepenørskap First Aid UB Vg2 Ambulansefag Lakselv videregående skole - Klikk for stort bilde

Skolen gratulerer så mye og takker både elever, lærere og mentorer for innsatsen! Bedriften meldte seg på i 3 av kategoriene i konkuransen og ble premiert i 2 av dem. Elevene fikk også oppmerksomhet for en god stand.

Beste yrkesfaglige bedrift: 3.plass

Juryens begrunnelse:
UBen er en veletablert UB som allerede har gjennomført flere aktiviteter og  flere å gang. Særdeles ivrige folk og en meget høy kvalitet.

Aksisprisen for beste sosiale entreprenør 1.plass

Juryens begrunnelse:
Ungdomsbedriften løser et stort og konkret samfunnsproblem, hvor vi ser at utviklingen til nå har gått i feil retning. Ungdomsbedriften er nyskapende i den forstand at de gir et tilbud som er videreutviklet fra det som eksisterer på markedet i dag, og ved å tilby tilpassede løsninger til et utvidet publikum - da særlig til den yngre kundegruppen. Ungdomsbedriften er tydelig på dobbel bunnlinje, men overbeviser særlig på deres entusiasme og tilstedeværelse, og har vært et positivt og engasjerende innlegg på fylkesmesterskapet i dag.

Ungt entrepenørskap

Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell, landsomfattende organisasjon som i samspill med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv.