Elevhybler og vertsfamilier

Elev som sover  - Klikk for stort bilde Rino Engdal

Er du eller skal du bli elev ved Lakselv videregående skole? Da kan vi hjelpe deg med hybel, enten på Porsanger kommunes hybelhus eller via vertsfamilier. Søknad  sendes i post eller på epost til skolen.
Praktisk tilrettelegging og kontakt ellers om hybelhus og vertsfamile er miljøarbeider.

Hybelhuset

Porsanger kommune leier ut 31 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Elevhyblene er på 22,2 kvm med eget bad, internett. Det er hyggelige fellesareal med kjøkken, stue og vaskerom. Miljøarbeider har ukentlig treffpunkter på hybelbygget og det er ansatt nattevakt. Månedlig husleie er kr 4000 inkl. strøm. (Med forbehold om prisendring nytt skoleår. Pris oppgitt for skoleår 2016/17)  Det er skolen som formidler hyblene.

Vertsfamilie for borteboere

Som borteboer første år på videregående skole kan du ha behov for litt ekstra oppfølging. Finnmark fylkeskommune tilbyr vertsfamilieordning for borteboende elever. Elever som bor borte første år prioriteres

i vertsfamilieordningen. Les mer om vertfamilieordningen her.

Private hybler

Så langt mulig er skolen er behjelpelig med å skaffe hybler på det private markedet.

Kontakt:

Ved innsending av søknad på epost bruk denne adressen:postmottak.lakselv@ffk.no

Miljøarbeider telefon: