Språk

 

Den kulturelle skolesekken- "Badboy steroid"

Portrett av Annette Münch - Klikk for stort bilde

Romanen “Badboy: Steroid” er blitt en multimediaproduksjon som formidler historien om 17 år gamle Casper ved bruk av film, intervjuer, foto, lyddesign og fengende musikk i kombinasjon med høytlesing av forfatteren. Boken er basert på samtaler med unge brukere av anabole steroider, og ble tildelt både Brageprisen og Østfoldungdommens Kritikkerpris i 2014. Temaene kroppspress og relasjoner er like aktuelle for både gutter og jenter. Boken har kommet i tre opplag, og er også oversatt til dansk. 

Onsdag 21. september kl 11:45 er det forestilling for hele skolen i Kultursalen.

 

 
 
 OM DKS

Den kulturelle skolesekken (DKS) er en nasjonal satsing som skal bidra til at elever i skolen får møte profesjonell kunst og kultur innen fagfeltene kulturarv, litteratur, musikk, film, visuell kunst og scenekunst. Ordningen er et samarbeid mellom Kulturdepartementet og Kunnskapsdepartementet, og finansieres gjennom spillemidler.


DKS i FYLKET
Fylkeskommunen er gitt et særskilt ansvar for koordineringen av DKS-arbeidet i fylket. Arbeidet organiseres gjennom Scene Finnmark. Sammen med sine samarbeidspartnere Nordnorsk Kunstnersenter, Finnmark fylkesbibliotek og Rikskonsertene produserer og tilrettelegger Scene Finnmark turneer til grunnskolene og de videregående skolene i fylket.
Publisert av Elise Thomassen. Sist endret 16.09.2016
Fant du det du lette etter?