Publisert 09.01.2018
finnmarkskortet ung

Publisert 04.12.2017
Snarveier-hjemmeside 1

Der er de mest brukte tjenestene. Fronter. Hypernett. Timplan og Epost. Bruk logoen T for å finne timeplanen din.

Publisert 27.11.2017
2017-3-turnering

Vi nærmer oss juleferie og tradisjon tro har vi hatt en sportsturnering. I år var det fotballturnering. Det ble delt ut flere premier. 1SS fikk  for blideste lag på banen, 3PÅ for ivrigste supporterinnsats.Vinner av turneringen ble laget med elever fra 1HO/2EL. Spillerne utmerket seg med god lagånd og godt samarbeid.
Julestrømpe i premie gikk også til primus motor for turneringen,Espen og Rune.
Takk til alle for innsatsen og god stemning!

Publisert 13.11.2017
Eliassen, Marte

Skolen har flere tilbud til elevene både før, i og etter skoletid. Vi har en kjempegod kantine med gratis frokost og sunn og rimelig varmmat. I forbindelse med
med VIP-uka gjør jeg  oppmerksom på bredden av tjenester. Se på oversikten over
fritidsaktiviteter og elevtjenester. Vi oppfordrer dere til å bruke dem!

Publisert 17.09.2017
Ishavsblod 1

Klasse 1SS og 2HA/AM skal se forestillingen

Vinner av publikumsprisen ved Tromsø Internasjonale filmfestival 2017.

Ishavsblod - de siste selfangerne er en arktisk, havgående roadmovie, med barske kvinner og menn, som trosser uvær, kulde og ensomheten i Ishavet.
Selv om omgivelsene er rå, er samholdet varmt, og vi presenteres for et sjarmerende persongalleri - som den værbitte kaptein Bjørne, bosatt i Alta, den skjønne skårungen Håkon og entusiasten Espen, som har tatt vare på sin bestefars ullundertøy i håp om å en gang bli like kul og tøff som gamlegutta.

Gry Elisabeth Mortensen og Trude Berge Ottersen i Koko Film har trolig filmet de siste selfangerne i norsk historie.