Biblioteket

Biblioteket er i 1.etasje på avdeling Helse- og oppvekst/ Elektrofag. Inngang rett over gårdsplass fra kantina. Sende gjerne en epost eller SMS hvis du trenger hjelp og bibliotekar ikke er tilstede.

Ta du kontakt med skolebibliotekar for bestilling og veiledning i kildesøk.

Til fordypningsemnet i norsk bestiller skolebibliotekar inn bøker og film.
Elever ved skolen kan låne bøker og film som Porsanger bibliotek har inne.
Bestill lånekort til Porsanger bibliotek via skolebibliotekar. Elever over 18 år kan benytte
nasjonalt lånekort.

Skolen låner ut lærebøker til elever og delkurselever fra biblioteket. Lærebøker må leveres inn for hvert skoleår. Siste innleveringfrist er siste skoledag. Dersom elev slutter på skolen før skoleåret er ferdig skal bøker leveres når man slutter.

Enkelte bøker, som for eksempel arbeidsbøker, må elever kjøpe selv. Ved utlån skal eleven skrive fullt navn med penn i boken. Eleven skal legge trekk på bok for å unngå unødig slitasje. Uinnleverte og ødelagte bøker blir fakturert med kroner 500,. pr bok (pris gjelder skoleåret 2017/18).

Det er laget en rekke gode ressurser til fordypningsemnet i norsk. Her er det lenket til noen av
 dem. Bruk dem som inspirasjon til arbeid med egen oppgave. Skolebibliotekar bestiller inn de bøkene   du trenger.