Biblioteket

Biblioteket er i 1.etasje på avdeling Helse- og oppvekst/ Medier og kommunikasjon.
Inngang rett over gårdsplass fra kantina. Det er åpent hele skoledagen med noe ubetjent tid.
Sende gjerne en epost eller SMS hvis du trenger hjelp og bibliotekar ikke er tilstede.

Telefon: 41 57 43 06

Finner du ikke det du trenger i skolens biblioteksamling eller på biblioteket i Porsanger kommune,
søk videre i andre baser. Ta du kontakt med skolebibliotekar for bestilling.

Faglitteratur til historie er plassert på avdeling for studiespesialisering.

Innlevering av bøker

Skolen låner ut lærebøker til elever og delkurselever fra biblioteket. Lærebøker må leveres inn for hvert skoleår. Siste innleveringfrist er siste skoledag. Dersom elev slutter på skolen før skoleåret er ferdig skal bøker leveres når man slutter.

Enkelte bøker, som for eksempel arbeidbøker, må elever kjøpe selv. Finnmark fylkeskommune har felles utlånsreglement for læremidler