Biblioteket

Biblioteket er i 1.etasje på avdeling Helse- og oppvekst/ Elektrofag. Inngang rett over gårdsplass fra kantina.
Sende gjerne en epost eller SMS hvis du trenger hjelp og bibliotekar ikke er tilstede.

Telefon: 41 57 43 06

Søk videre i andre bibliotekbaser hvis du ikke det du trenger i skolens biblioteksamling eller i biblioteket til Porsanger kommune. Ta du kontakt med skolebibliotekar for bestilling.

Oppslagsverk i historie står på avdeling for studiespesialisering.

Skolen låner ut lærebøker til elever og delkurselever fra biblioteket. Lærebøker må leveres inn for hvert skoleår. Siste innleveringfrist er siste skoledag. Dersom elev slutter på skolen før skoleåret er ferdig skal bøker leveres når man slutter.

Enkelte bøker, som for eksempel arbeidsbøker, må elever kjøpe selv. Ved utlån skal eleven skrive fullt navn med penn i boken. Eleven skal legge trekk på bok for å unngå unødig slitasje. Uinnleverte og ødelagte bøker blir fakturert med kroner 500,. pr bok (pris gjelder skoleåret 2017/18).