Hybelhus og vertsfamilier for borteboere - Lakselv videregående skole

Borteboer - Klikk for stort bilde

Søknad om vertsfamilie og hybel på Porsanger kommunes hybelhus sendes i post eller på epost til skolen.
Praktisk tilrettelegging og kontakt ellers om hybelhus og vertsfamile er miljøarbeider.

Bruk epostadresse:

postmottak.lakselv@ffk.no

Hybelhuset

Porsanger kommune leier ut 31 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Elevhyblene er på 22,2 kvm med eget bad, internett. Det er hyggelige fellesareal med kjøkken, stue og vaskerom. Miljøarbeider har ukentlig treffpunkter på hybelbygget og det er ansatt nattevakt. Månedlig husleie er kr 4000 inkl. strøm. (Med forbehold om prisendring nytt skoleår.)  Det er skolen som formidler hyblene.

Vertsfamilie for borteboere

Som borteboer første år på videregående skole kan du ha behov for litt ekstra oppfølging. Finnmark fylkeskommune tilbyr vertsfamilieordning for borteboende elever. Elever som bor borte første år prioriteres
i vertsfamilieordningen.

Private hybler

Så langt mulig er skolen er behjelpelig med å skaffe hybler på det private markedet.

Marte Eliassen
Miljøarbeider