Hybelhus og vertsfamilie - Lakselv videregående skole

Klikk for stort bilde

Praktisk tilrettelegging og kontakt om hybelhus og vertsfamile er miljøarbeider.
Telefonnummer:
97 15 41 33

Søknad om vertsfamilie og hybel på Porsanger kommunes hybelhus sendes i post eller på epost til skolen.
Bruk epostadresse:postmottak.lakselv@ffk.no

Telefonnummer til nattevakt på hybelhuset:

Hybelhuset

Porsanger kommune leier ut 31 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Elevhyblene er på 22,2 kvm med eget bad, internett. Det er hyggelige fellesareal med kjøkken, stue og vaskerom. Miljøarbeider har ukentlig treffpunkter på hybelbygget og det er ansatt nattevakt. Månedlig husleie er kr 4500,-  inkl. strøm. (Dette er ny pris for skoleåret 2019/20.)  Det er skolen som formidler hyblene.

Vertsfamilie for borteboere

Som borteboer første år på videregående skole kan du ha behov for litt ekstra oppfølging. Finnmark fylkeskommune tilbyr vertsfamilie for borteboende elever. Elever som bor borte første år prioriteres
i vertsfamilieordningen.

Lisbeth Walle Slåttedal