Språk

 
Idédag ungdomsbedrift 1

 

Sekstifem elever fra Lakselv videregående, Samisk videregående skole i Karasjok og Kautokeino deltok på innovasjonscamp for ungdomsbedrift på Lakselv videregående skole. Oppdragsgiver for campen var FEFO. 

Nå må alle elever søke for å få fri skoleskyss. Foto: Torstein Simonsen

Elever i videregående skole som bor mer enn 6 km fra skolen har rett på gratis skoleskyss.

Det gjelder også  elever med særskilte behov (etter søknad).

Johnsen, Sylvi Josefine


Lakselv videregående skole har gleden av å invitere dere til et møte for foresatte og elever torsdag 6. september kl 1800 på kantina Lakselv videregående skole.

Eksamenslesning

De som ønsker å ta privatisteksamen våren 2019, må melde seg opp i perioden 1.januar - 1.februar.

Brev

Har du endringer i adresse eller kontaktinformasjon? Sjekk at adressen du ga til skolen i begynnelsen av skoleåret ikke er endret. Hvis det er endringer gi informasjon til skolens administrasjon snarest.  
postmottak.lakselv@ffk.no eller ring 78 96 54 00.

 

 

 

Elevboliger1


Er du eller skal du bli elev ved Lakselv videregående skole? Da kan vi hjelpe deg med hybel, enten på Porsanger kommunes hybelhus eller via vertsfamilier. Søknad sendes i post eller på epost til skolen. 
Praktisk tilrettelegging og kontakt ellers om hybelhus og vertsfamile er miljøarbeider Marthe.

Virtuell matteundervisning.

15. april er siste frist for å søke eller legge til flere studieønsker i søknaden din. Du kan omprioritere studieønskene dine fram til 1. juli. 

 

Ungt Entrepenørskap-Logo 1

 

First Aid Ub som er ungdomsbedriften til Vg2 Ambulansefag ved Lakselv videregående skole, er en av de 36 ungdomsbedriftene som deltar. Det konkureres i 18 forskjellige kategorier. 5 bedrifter blir kåret videre til Norgesmesterskapet. 

 

Telenorkarausellen ved Lakselv barneskole 1

Torsdag i forrige uka var det mange glade barn og ungdommer i et flott skiarrangement på Lakselv barneskole. Vg1 Helse- og oppvekstfag har hjulpet idrettslaget STIL med å arrangere første renn i Telenorkarusellen 2017/18.

 

Fant du det du lette etter?