Yrkesmessa

Messa foregår tirsdag 22.januar i Isbjørnhallen i Hammerfest. Hammerfest videregående skole ønsker velkommen.

Romeo Gill

Romeo Gill er en erfaren formidler med interesse for språk, gode fortellinger, coaching og fotball.

VelgTIP

Der finner du god informasjon om yrker du kan utdanne deg til hvis du velger programområdet Teknikk og industriell
produksjon.

Operasjon dagsverk

Vi takker bedriftene og privatpersoner og ikke minst våre  elever som deltar og støtter aksjonen.
Ta godt i mot dem når de kommer torsdag 1.november.

Nå må alle elever søke for å få fri skoleskyss. Foto: Torstein Simonsen

Elever i videregående skole som bor mer enn 6 km fra skolen har rett på gratis skoleskyss.

Det gjelder også  elever med særskilte behov (etter søknad).

Johnsen, Sylvi Josefine

Lakselv videregående skole har gleden av å invitere dere til et møte for foresatte og elever torsdag 6. september kl 1800 på kantina Lakselv videregående skole.

Eksamenslesning

De som ønsker å ta privatisteksamen våren 2019, må melde seg opp i perioden 1.januar - 1.februar.