Unge Øyne UB ble premiert i Finnmarksmesterskapet

Klikk for stort bilde De fikk to førstepriser for innovativt produkt og sosialt entrepenørskap. Andreplass fikk de i klassen for beste ungdomsbedrift. Gullbilletten ble med fra Alta og de reiser videre til Norgesmesterskapet..Det foregår i
Lillestrøm 25. og 26. april.

Elevene har jobbet frem en bok som skal hjelpe helsepersonell og pårørende til god kommunikasjon og pleie i tilfelle en person mister språket eller hukommelsen. Det er elever på Vg2 Helsearbeiderfag på Lakselv videregående skole som leder bedriften: Karl Martin Holm, Mette Synnøve Johansen og Sindre Meyer.

Ungdomsbedrift er verdiskaping og læring i praksis. Elevene starter etablering av en ungdomsbedrift på høsten og går gjennom alle fasene i en bedriftsetablering, fra idé til salg av ferdig produkt. Ungdomsbedrift som læringsmetode gjør at sammenhengen mellom skolefagene og arbeidslivet framtrer tydeligere.

Både privatpersoner og bedrifter har kjøpt andelsbrev i bedriften. Klassen til etablererne  har  kommet med verdifulle innspill underveis og de har hatt med seg engasjerte medhjelpere: lærer Anne-Britt Larsen, PP-rådgiver Linn Persen og  ekstern mentor Robert Greiner.

Vi ønsker elevene lykke til med bedriftsetablering og presentasjon i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter.