Torsdag 9.februar kl 1800 inviteres foresatte og elever i 10.klasse i Porsanger til møte i kantina på Lakselv videregående skole

Gunn-Bente, Berit og Mona. Foresatte til elever på Vg1 teknikk og industriellproduksjon-Møte - februar-2016-1.JPG - Klikk for stort bilde

I løpet av de siste to årene har elever i 10.klasse hatt deler av faget utdanningsvalg hos oss. Gjennom det har de blitt kjent med de ulike yrkesfaglige og studieforberedende utdanningsprogram som skolen tilbyr. På den måten har de fått prøvd ut sine interesser og blitt mer bevisst egne evner og anlegg. For Lakselv videregående skole er det en målsetting at alle elever skal ha et godt læringsutbytte samtidig som de opplever personlig vekst og utvikling.

Søknadsfristen til videregående opplæring nærmer seg og snart og snart skal elevene foreta et viktig valg. Vi ønsker å presentere skolen vår, slik at dere blir kjent med oss.

1. Presentasjon av skolen v/rektor Sylvi Josefine Johnsen
    - Resultat og muligheter ved Lakselv vgs
    - Skole/hjem samarbeid

2. Stand/informasjon om de ulike programområdene
     - Studiespesialisering

- Helse og oppvekst

- Elektrofag

- Teknikk- og industriproduksjon

Har dere spørsmål, ta kontakt på mobil 91 83 79 19 eller send epost til sylvi.josefine.johnsen@ffk.no

Nystekte vafler og kaffe venter. Velkommen !

Lakselv videregående skole

Sylvi Josefine Johnsen