Registrere deg i basen for skoleskyss

Nå må alle elever søke for å få fri skoleskyss. Foto: Torstein Simonsen - Klikk for stort bilde

I Finnmark har følgende elever krav på fri skoleskyss:

•  1. og 2. klassetrinn (grunnskole) - elever bosatt mer enn 2 km fra skolen
  •  3.–10. klassetrinn (grunnskole) - elever bosatt mer enn 4 km fra skolen
  •  Elever i videregående skole som bor mer enn 6 km fra skolen
  •  Elever med særskilte behov (etter søknad)

Her kan du måle avstand til skolested.

For å få vedtak om fri skoleskyss, samt motta ditt skyssbevis, må du registrere ditt skyssbehov her.

Søknad

Alle elever som mener å ha krav på skoleskyss må søke om skoleskyss elektronisk. Er du 15 år eller yngre, må foresatte stå for søknaden. Alle skysselever vil motta et vedtak som viser at de har rett på skoleskyss. For å søke om skoleskyss må du logge inn via ID-porten eller MinId/Bank-ID. Bilde til skyssbevis lastes opp når du fyller ut søknaden.

Skyssbevis

Elever i grunnskolen får skyssbevis utdelt på skolen.

Elever i grunnskole og videregående opplæring kan få skyssbevis på sin mobiltelefon - last ned app "FFK Mobillett" fra AppStore eller Play-butikk.

Mer informasjon om hvordan skoleskyss på mobil fungerer finner du ved å gå inn på Snelandia sine sider om skoleskyss, ved å klikke her.

• Har du mistet ditt skyssbevis? Benytt skjema for tapt skyssbevis.
  • Vil du endre eller bytte ditt skyssbevis? Gå til nettbasert skjema.
  • Klage på vedtak om skoleskyss gjøres via nettbasert skjema.

Spørsmål?
    Send epost til skoleskyss@ffk.no