Lakselv videregående skole ledig undervisningsstilling avdeling Karasjok

Hoven,Trond (Lakselv videregående) - Klikk for stort bilde

Undervisningsstilling på avdeling Karasjok er ledig fra 01.08.2018. Søknadsfrist 30.mai.

Lakselv videregående skole ligger i Porsanger kommune midt i Finnmark. Vi tilbyr studiespesialisering, teknikk- og industriproduksjon, elektrofag, helse og oppvekstfag, samt påbygning til generell studiekompetanse. I tillegg har
skolen ansvar for opplæring ved barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling i Karasjok. Skolen har 195 elevplasser og 55 dyktige medarbeidere.

Arbeidsoppgaver

Undervisning tilknyttet ungdomspsykiatrisk behandlingshjem og familieavdeling BUP, med tjeneste på begge avdelinger.

Krav til kompetanse

Universitets- og/eller høgskoleutdanning. Praktisk-pedagogisk utdanning og spesialpedagogikk må inngå i fagkretsen i tillegg til undervisningskompetanse i fellesfagene.

Personlige egenskaper

Vi søker positive, allsidige og fleksible medarbeidere med gode evner til kommunikasjon med ungdom.

- Dekning av utgifter i forbindelse med intervju
- Tilsetting i henhold til gjeldende lover, reglement og avtaler
- Meget god pensjonsordning
- Hjelp med å skaffe bolig
- Å dekke flytteutgifter

Søknad sendes

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadssystem. Dersom du har behov for hjelp med registrering av søknad, kontakt Finnmark fylkeskommune.

Fordeler ved å bo i Finnmark

Se www.finnmark.no

Kontaktinformasjon: