Lakselv videregående skole deltar på yrkesfagkonkurransen ArcticSkills

IMG_9345-kopi - Klikk for stort bilde Vi er stolte over å ha deltagere med i konkurransen for yrkesfag og ønsker elever og lærere en god opplevelse og lykke til med oppgaven. I år deltar klasse vg2 Elektro og 3 elever fra vg2 Kjøretøy.

ArcticSkills er en yrkesfagkonkurranse for elever i Finnmark, Lappland og Murmansk. Den foregår i Kirkenes 15. og 16.februar.

Målet med Arctic Skills er å vise fram, bygge yrkesstolthet, motivere og løfte frem yrkesfagene.

Elever på yrkesfag fra de videregående skolene i Finnmark skal konkurrere i sine fag og de beste yrkesutøverne skal kåres. I god tid før selve konkurransen får elevene vite hva oppgaven består i. I hvert yrke går en videre til landsfinalen. Les mer om ArcticSkills på lenken.

(Bildet: Før avgang. Noen av deltagerne fra Lakselv videregående.)