Informasjonsmøte for foresatte og elever i 10. klasse i Porsanger torsdag 7. februar

Klikk for stort bilde

Lakselv videregående skole ønsker alle foresatte og avgangselever i grunnskolen i Porsanger velkommen til et informasjonsmøte torsdag 7. februar klokken 18:00 i kantina ved Lakselv videregående skole.

Elevene i 10. klasse har gjennomført deler av faget utdanningsvalg hos oss. Elevene har blitt kjent med de ulike yrkesfaglige og studieforberedende utdanningsprogram som skolen tilbyr. På denne måten har de fått prøvd ut sine interesser og blitt mer bevisst egne evner og anlegg.

Vår målsetting ved Lakselv vgs er at alle elever skal ha et godt læringsutbytte samtidig som de opplever personlig vekst og utvikling. Søknadsfristen til videregående opplæring nærmer seg og snart skal elevene foreta et viktig valg. Vi ønsker derfor å presentere skolen vår slik at foresatte og elever kan bli bedre kjent med oss.

Program 1800:1900
1. Presentasjon av skolen v/ rektor Sylvi Josefine Johnsen
2. Stand/informasjon om de ulike programområdene skolen tilbyr

• Studiespesialisering
  • Helse- og oppvekstfag
  • Elektrofag
  • Teknikk og industriell produksjon

Dersom dere lurer på noe, er det bare å ta kontakt på mobil 918 37 919 eller på e:post sylvi.johnsen@ffk.no
Nystekte vafler og kaffe venter. Velkommen!

Lakselv videregående skole
Sylvi Josefine Johnsen