Informasjon om gratis skoleskyss

Nå må alle elever søke for å få fri skoleskyss. Foto: Torstein Simonsen - Klikk for stort bilde

Elever i videregående skole som bor mer enn 6 km fra skolen har rett på gratis skoleskyss.

Det gjelder også  elever med særskilte behov (etter søknad).

Når gratis skoleskyss er innvilget har Boreal ansvar for å sette opp transport.

Søknad

Alle elever som mener å ha krav på skoleskyss må søke om skoleskyss elektronisk. Er du 15 år eller yngre, må foresatte stå for søknaden. Alle skysselever vil motta et vedtak som viser at de har rett på skoleskyss. For å søke om skoleskyss må du logge inn via ID-porten eller MinId/Bank-ID. Bilde til skyssbevis lastes opp når du fyller ut søknaden. Gå til søknadsskjema for skoleskyss.

Skyssbevis

Elever i grunnskole og videregående opplæring kan få skyssbevis på sin mobiltelefon - last ned app "FFK Mobillett" fra AppStore eller Play-butikk.

Mer informasjon om hvordan skoleskyss på mobil fungerer finner du ved å gå inn på Snelandia sine sider om skoleskyss, ved å klikke her.