Ledige hybler på hybelhuset til Porsanger kommune

Elev som sover  - Klikk for stort bilde Rino Engdal

Ta kontakt med miljøarbeider på Lakselv videregående skole.

Hybelhuset

Porsanger kommune leier ut 31 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Elevhyblene er på 22,2 kvm med eget bad, internett. Det er hyggelige fellesareal med kjøkken, stue og vaskerom. Miljøarbeider har ukentlig treffpunkter på hybelbygget og det er ansatt nattevakt. Månedlig husleie er kr 4500,- inkl. strøm. (Pris skoleår. 2019/20)  Det er skolen som formidler hyblene.

Vertsfamilie

Skolen tilbyr vertsfamilieordning. Elever på Vg1 og elever under 18 år, prioriteres. Det inngås avtale med vertsfamilien om hvilken oppfølging du som elev trenger. Du betaler kun vanlig husleie til vertsfamilien. Skolen er i tillegg behjelpelig med å skaffe private hybler. Les mer om vertfamilieordningen her.

Kontaktelefon: 97 15 41 33

Ved innsending av søknad på epost bruk denne adressen:postmottak.lakselv@ffk.no
Miljøarbeider har ansvar for praktisk tilrettelegging i forrhold til hybelhus og verts familie.