Hybelhus og vertsfamilier for borteboere

Elev som sover  - Klikk for stort bilde

Er du eller skal du bli elev ved Lakselv videregående skole? Da kan vi hjelpe deg med hybel, enten på Porsanger kommunes hybelhus eller via vertsfamilier. Søknad sendes i post eller på epost til skolen.
Det er ny husleiepris på hybelbygget for skoleåret 2019/20.

Hybelhuset

Porsanger kommune leier ut 31 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Elevhyblene er på 22,2 kvm med eget bad, internett. Det er hyggelige fellesareal med kjøkken, stue og vaskerom. Miljøarbeider har ukentlig treffpunkter på hybelbygget og det er ansatt nattevakt. Månedlig husleie er kr 4500,- inkl. strøm. (Pris skoleår. 2019/20)  Det er skolen som formidler hyblene.

Vertsfamilie

Skolen tilbyr vertsfamilieordning. Elever på Vg1 og elever under 18 år, prioriteres. Det inngås avtale med vertsfamilien om hvilken oppfølging du som elev trenger. Du betaler kun vanlig husleie til vertsfamilien. Skolen er i tillegg behjelpelig med å skaffe private hybler.

Les mer om vertfamilieordningen her.

Kontakt:

Ved innsending av søknad på epost bruk denne adressen:postmottak.lakselv@ffk.no
Miljøarbeider har ansvar for praktisk tilrettelegging og kontakt ellers om hybelhus og vertsfamile.