Gi tid - Lakselv videregående skole markerer Verdensdagen for psykisk helse 10.oktober

Klikk for stort bilde Mental Helse har siden 2002 koordinert arbeidet med dagen i Norge på oppdrag fra Helsedirektoratet. Lakselv videregående skole er deltar i år også. Det vil bli stand i kantina med elevtjenesten, pp-rådgiver Linn, miljøarbeider Lisbeth og helsesykepleier Torunn. De vil være der for å snakke med elever og ansatte, dele ut kampanjemateriell og servere frukt.

Klikk for stort bildeTid er verdifull

"Tid er penger, sier vi. Men tid er også oppmerksomhet, å vise interesse, og det å være tilstede. En ting er sikkert: Tid er verdifullt, noe vi ikke kan sette en prislapp på. Mange opplever at de har for lite av den. I en tid der vi får input fra mange hold, er ekte oppmerksomhet den fineste gaven man kan få og gi. Derfor er det å gi av tiden sin noe av det fineste man kan gjøre. Har du råd til å la være – spør vi i årets kampanje." (Mental Helse, 2019)

Skolen takker Coop som har gitt bidrag til frukt på kampanjedagen.