Hybelhus og vertsfamilier for borteboere

Rino Engdal

Er du eller skal du bli elev ved Lakselv videregående skole? Da kan vi hjelpe deg med hybel, enten på Porsanger kommunes hybelhus eller via vertsfamilier. Søknad sendes i post eller på epost til skolen.
Praktisk tilrettelegging og kontakt ellers om hybelhus og vertsfamile er miljøarbeider Marthe.

Hybelhuset

Porsanger kommune leier ut 31 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Elevhyblene er på 22,2 kvm med eget bad, internett. Det er hyggelige fellesareal med kjøkken, stue og vaskerom. Miljøarbeider har ukentlig treffpunkter på hybelbygget og det er ansatt nattevakt. Månedlig husleie er kr 4000 inkl. strøm. (Med forbehold om prisendring nytt skoleår. Pris oppgitt for skoleår 2017-18)  Det er skolen som formidler hyblene.

Vertsfamilie

Skolen tilbyr vertsfamilieordning. Elever på Vg1 og elever under 18 år, prioriteres. Det inngås avtale med vertsfamilien om hvilken oppfølging du som elev trenger. Du betaler kun vanlig husleie til vertsfamilien. Skolen er i tillegg behjelpelig med å skaffe private hybler.

Les mer om vertfamilieordningen her.

Private hybler

Så langt mulig er skolen er behjelpelig med å skaffe hybler på det private markedet.

Kontakt:

Ved innsending av søknad på epost bruk denne adressen:postmottak.lakselv@ffk.no

Miljøarbeider telefon:

For mer informasjon kontakt Marthe på telefon 90 58 74 48 eller skolens administrasjon tlf: 78 96 54 00

Marte Eliassen
Miljøarbeider