Publisert 25.08.2015
ArtikkelbildeHelsesøster.jpg

Vibeke B. Olsen og Torunn Digre Rørnes er helsesøstre skoleåret 2017/2018.Her er konaktinformasjon og trefftider. De har kontor i bygget ved siden av kantina. Samme lokaler som miljøarbeider Marte Eliassen.

Publisert 22.07.2015
Borteboer3Artikkelbilde

Hybelhuset åpnes for  innflytting søndag 16. august kl 12.00.  Elevene må gi beskjed om planlagt innflytting til miljøarbeider. Det vil være bemannet med nattevakt mellom 23.00 – 7.00.

Kontakte miljøarbeider på mobiltelefon: 90 58 74 48 eller
epost: Marte.Eliassen@ffk.no

Publisert 09.07.2015
Dell PC.jpg

Alle elever må huske å levere lærebøker, kalkulatorer og kontrollere PC kontrakten for frikjøp eller innlevering. Siste mulighet for innlevering av skolebøker er 19.juni. Lærebøker faktureres med kroner 500,- pr bok om de ikke blir levert eller er ødelagt.

Publisert 07.07.2015

Se bilder fra øvelsen på skolens facebookside.

Publisert 07.07.2015
CNC-prosjekt modell av minnepenn

Lakselv videregående skole har deltatt i et internasjonalt prosjekt som kobler tre yrkesfaglige videregående skoler fra tre forskjellige land (Belgia, Norge og Slovenia ) med tre bedrifter fra hvert lands region. Prosjektet startet i 2013 og ble avsluttet våren 2015. Det ble bla finansiert via EU Leonardo.

Publisert 22.05.2015
BUSS Skilt for busstopp Foto Lars Engerengen.JPG

NB! Alle elever i grunnskolen som bytter skole eller flytter til ny adresse må søke på nytt. Elever som ikke flytter/bytter skole behøver ikke søke.

NB! Alle elever i videregående skole må søke på nytt hvert år.

De som må søke på nytt oppfordres til å søke snarest mulig etter at søknadsdatabasen åpner 1. august. (I tilfelle vedtak ikke er fylkeskommunen i hende innen 5. september må eleven/kommunen påregne å måtte dekke skysskostnad til skyssbevis er utstedt.