Publisert 02.05.2016
digipostapp.png

Velg en digital postkasse før barnet søker om stipend fra Lånekassen. Da får du kopi av svaret på søknaden til barnet ditt raskere, og du kan signere med en gang. Bruk Digipost eller e-Boks. Les mer på Lånekassen.

Publisert 25.02.2016
Gunn-Bente, Berit og Mona. Foresatte til elever på Vg1 teknikk og industriellproduksjon-Møte - februar-2016-1.JPG

Noen av tilbakemeldingene vi fikk var:
"Lakselv videregående skole er en elevvennlig skole. Jeg er glad for at vi har dette skoletilbudet her på hjemplassen. "

Publisert 23.02.2016
Trivsel

Vaiva Lieblein masterstudent i folkehelsevitenskap får hjelp av elever til å undersøke hva som gjør at de trives og gjennomfører skolen. Suksessfaktorene skal identifiseres.

Publisert 14.02.2016
Politi

Porsanger lensmannskontor har årlig besøk på Lakselv videregående skole for å drive opplysning og forebyggende arbeid blant ungdom. Barn og ungdom er en prioritert gruppe og møte med elever er en del av politiets samfunnsoppdrag for generell forebyggende virksomhet.

Publisert 08.02.2016
Håkon Atlason , Siren Johannessen, ,Viktoria Johansen Rohalla Anwar,biologer-Foto Erlend Skjetne.JPG

Lakselv videregående skole har gjennom flere år hatt et godt samarbeid med Stabbursnes naturhus. Det gir elevene muligheter for å drive realfaglig arbeid på høyt nivå, hjulpet av dyktige fagfolk. I desember la biologielever ved skolen frem funn de har gjort gjennom fiskeprøver fra Gåradakvannet.

Publisert 28.01.2016
Elever-Programområder-Lakselv videregående skole

Vi tilbyr programområdene: Helse- og oppvekstfag, Medier og kommunikasjon, Studiespesialisering, Elektrofag, Teknikk og industriell produksjon, Vg3 påbygging

Publisert 19.01.2016