Publisert 14.02.2016
Politi

Porsanger lensmannskontor har årlig besøk på Lakselv videregående skole for å drive opplysning og forebyggende arbeid blant ungdom. Barn og ungdom er en prioritert gruppe og møte med elever er en del av politiets samfunnsoppdrag for generell forebyggende virksomhet.

Publisert 08.02.2016
Håkon Atlason , Siren Johannessen, ,Viktoria Johansen Rohalla Anwar,biologer-Foto Erlend Skjetne.JPG

Lakselv videregående skole har gjennom flere år hatt et godt samarbeid med Stabbursnes naturhus. Det gir elevene muligheter for å drive realfaglig arbeid på høyt nivå, hjulpet av dyktige fagfolk. I desember la biologielever ved skolen frem funn de har gjort gjennom fiskeprøver fra Gåradakvannet.

Publisert 28.01.2016
Elever-Programområder-Lakselv videregående skole

Vi tilbyr programområdene: Helse- og oppvekstfag, Medier og kommunikasjon, Studiespesialisering, Elektrofag, Teknikk og industriell produksjon, Vg3 påbygging

Publisert 19.01.2016
Lærling i arbeid

Statoil annonserer kun elektronisk via nettsiden, og fristen for å søke er 3. februar 2016

Publisert 14.11.2015
AG-DKS.JPG

Er mottoet til forfatter og filosof Andreas Gravdal. Han besøker skolen med forestillingen "Hvordan skulle livet ditt sett ut om du fikk bestemme?" Han har brukt mye av sin tid til å hjelpe unge folk ved å snakke om hvordan man skal bevare eller bygge opp en positiv selvfølelse. Skolebiblioteket har bøkene hans: "En utrolig bra bok for unge" (2011) og "2.plass holder, takk".(2015). Stikk innom skolebiblioteket og lån. Er de ikke ledige kan du reservere. Les mer om forfattermøtet i DKS her.

Publisert 14.11.2015
Anders Larsen

Elever og ansatte er invitert til en åpen forelesningen som er på Porsanger bibliotek
mandag 16.november kl 1800. Se pressemeldingen fra Finnmark fylkesbibliotek. (PDF, 182 kB)
Arrangementet er støttet av Fritt ord.

Publisert 26.08.2015
familie.jpg

Skolen har forskjellige aktiviteter du kan være med på etter skoletid.
Aktivitetene i oversikten er gratis for deg som elev på skolen.

Publisert 25.08.2015
ArtikkelbildeHelsesøster.jpg

Vibeke B. Olsen og Torunn Digre Rørnes er helsesøstre skoleåret 2017/2018.Her er konaktinformasjon og trefftider. De har kontor i bygget ved siden av kantina. Samme lokaler som miljøarbeider Marte Eliassen.

Publisert 22.07.2015
Borteboer3Artikkelbilde

Hybelhuset åpnes for  innflytting søndag 16. august kl 12.00.  Elevene må gi beskjed om planlagt innflytting til miljøarbeider. Det vil være bemannet med nattevakt mellom 23.00 – 7.00.

Kontakte miljøarbeider på mobiltelefon: 90 58 74 48 eller
epost: Marte.Eliassen@ffk.no