Publisert 18.08.2017
nullmobbing_815x424_gul

Skolen har nulltoleranse mot mobbing og skal sørge for at elevene har et trygt og godt skolemiljø.Nettstedet Nullmobbing har informasjon om mobbing og rettigheter. Her kan foreldre, barn og ungdom selv finne informasjon om hvordan de kan si fra om mobbing.

Publisert 09.06.2017
ArtikkelbildePChånd1.jpg

Kandidater som ønsker rask behandling av klager i de fagene der det er mulig å klage på,  får forkortet klagefrist. Kontakt skolen for registrering av klage.

Fellessensur for skriftlig sentralgitt eksamen er er 15. og 16.juni.

Frist for klage er  tirsdag 26.juni.(gjelder kun vg3). Eksamenskarakterer vil bli publisert på Skolearena.

Publisert 06.06.2017
 Knut Jørgen Røed Ødegaard

Astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard  og  science fictionforfatter og vitenskapsformidler , Anne Mette Sannes  har vært på en omfattende turne i Nord-Norge. De har reist rundt med astroshowet «Out of Space. Skolens elever vil få en tilpasset versjon.

Elever kan lese mer om foredraget ved å logge inn på Fronter og søke i Atekst med ordet "astro-duoen". (Atekst ligger på fanen "Digitale ressurser")

Publisert 08.02.2017

Vi håper dere får et godt inntrykk av hvordan vi har det på Lakselv videregående skole. Kanskje har du allerede bestemt deg for programområder du vil søke på. Se hva noen av våre elever har å si om sitt valg og
skolen her.

Publisert 17.01.2017

Onsdag 18.01 kjører vg2 ambulansefag og vg2 helse- og oppvekst en punktøvelse på bilulykke.

Publisert 14.10.2016
Rap-verksted

Fred-Renè Øvergård Buljo fra gruppa Duolva duottar leder workshop.

Dieđihanáigemearri bearjadaga - Påmeldingsfrist fredag  21.10.16

Sted / Báiki: Porsanger bibliotek
Dato og tid / Áigi: Onsdag 26. oktober kl. 17.00-20.00

Publisert 16.09.2016
Annette Münch

Romanen “Badboy: Steroid” er blitt en multimediaproduksjon som formidler historien om 17 år gamle Casper ved bruk av film, intervjuer, foto, lyddesign og fengende musikk i kombinasjon med høytlesing av forfatteren. Boken er basert på samtaler med unge brukere av anabole steroider, og ble tildelt både Brageprisen og Østfoldungdommens Kritikkerpris i 2014. Temaene kroppspress og relasjoner er like aktuelle for både gutter og jenter. Boken har kommet i tre opplag, og er også oversatt til dansk.

Onsdag 21. september kl 11:45 er det forestilling for hele skolen i Kultursalen.