Publisert 06.06.2017
 Knut Jørgen Røed Ødegaard

Astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard  og  science fictionforfatter og vitenskapsformidler , Anne Mette Sannes  har vært på en omfattende turne i Nord-Norge. De har reist rundt med astroshowet «Out of Space. Skolens elever vil få en tilpasset versjon.

Elever kan lese mer om foredraget ved å logge inn på Fronter og søke i Atekst med ordet "astro-duoen". (Atekst ligger på fanen "Digitale ressurser")

Publisert 08.02.2017

Vi håper dere får et godt inntrykk av hvordan vi har det på Lakselv videregående skole. Kanskje har du allerede bestemt deg for programområder du vil søke på. Se hva noen av våre elever har å si om sitt valg og
skolen her.

Publisert 17.01.2017

Onsdag 18.01 kjører vg2 ambulansefag og vg2 helse- og oppvekst en punktøvelse på bilulykke.

Publisert 14.10.2016
Rap-verksted

Fred-Renè Øvergård Buljo fra gruppa Duolva duottar leder workshop.

Dieđihanáigemearri bearjadaga - Påmeldingsfrist fredag  21.10.16

Sted / Báiki: Porsanger bibliotek
Dato og tid / Áigi: Onsdag 26. oktober kl. 17.00-20.00

Publisert 16.09.2016
Annette Münch

Romanen “Badboy: Steroid” er blitt en multimediaproduksjon som formidler historien om 17 år gamle Casper ved bruk av film, intervjuer, foto, lyddesign og fengende musikk i kombinasjon med høytlesing av forfatteren. Boken er basert på samtaler med unge brukere av anabole steroider, og ble tildelt både Brageprisen og Østfoldungdommens Kritikkerpris i 2014. Temaene kroppspress og relasjoner er like aktuelle for både gutter og jenter. Boken har kommet i tre opplag, og er også oversatt til dansk.

Onsdag 21. september kl 11:45 er det forestilling for hele skolen i Kultursalen.

Publisert 31.08.2016
Statoil

Klaus fra Statoil er fredag på skolen fra kl 1000:1115 og informerer om jobbmuligheter innen Statoil.
Dette er ikke bare aktuelt for elever på Vg2 Yrkesfag, men også for elever som kan tenke seg ingeniørutdanning, administrative stillinger m.m.

Sted: Møtet er flyttet til kantina.

Publisert 20.07.2016
Mobilett.jpg

Det vil være mulig å søke om skoleskyss for skoleåret 2016/2017 fra 13. august.