Publisert 04.09.2017
Eksamen 1

Oppmelding gjøres på privatistweb.no. Om du har spørsmål, ta kontakt med skolen eller eksamenskontoret. Hvis du er lærling, må du ha organisasjonsnummeret til lærebedriften din klar når du melder deg opp.

Publisert 01.09.2017
Skolevalg

Skolen takker for valgdeltagelse og engasjement fra de politiske partiene som stilte med  representanter i paneldebatten og på stand i kantina.

Elevboliger1

nullmobbing_815x424_gul

Fra 1. august 2017 er det vedtatt nytt regelverk om skolemiljø. Den nye loven skal sikre nulltoleranse mot mobbing og sørge for at elevene har det trygt og godt på skolen.Nettstedet Nullmobbing har informasjon om mobbing og rettigheter. Her kan foreldre, barn eller ungdom selv finne informasjon om hvordan de kan si fra om mobbing.

Adelingsledere og kontaktlærere.

Publisert 09.06.2017
ArtikkelbildePChånd1.jpg

Kandidater som ønsker rask behandling av klager i de fagene der det er mulig å klage på,  får forkortet klagefrist. Kontakt skolen for registrering av klage.

Fellessensur for skriftlig sentralgitt eksamen er er 15. og 16.juni.

Frist for klage er  tirsdag 26.juni.(gjelder kun vg3). Eksamenskarakterer vil bli publisert på Skolearena.

Publisert 06.06.2017
 Knut Jørgen Røed Ødegaard

Astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard  og  science fictionforfatter og vitenskapsformidler , Anne Mette Sannes  har vært på en omfattende turne i Nord-Norge. De har reist rundt med astroshowet «Out of Space. Skolens elever vil få en tilpasset versjon.

Elever kan lese mer om foredraget ved å logge inn på Fronter og søke i Atekst med ordet "astro-duoen". (Atekst ligger på fanen "Digitale ressurser")

Publisert 08.02.2017

Vi håper dere får et godt inntrykk av hvordan vi har det på Lakselv videregående skole. Kanskje har du allerede bestemt deg for programområder du vil søke på. Se hva noen av våre elever har å si om sitt valg og
skolen her.

Publisert 17.01.2017
vg2

Onsdag 18.01 kjører vg2 ambulansefag og vg2 helse- og oppvekst en punktøvelse på bilulykke.