Publisert 09.01.2018
finnmarkskortet ung

Publisert 04.12.2017
Snarveier-hjemmeside 1

Der er de mest brukte tjenestene. Fronter. Hypernett. Timplan og Epost. Bruk logoen T for å finne timeplanen din.

Publisert 27.11.2017
2017-3-turnering

Vi nærmer oss juleferie og tradisjon tro har vi hatt en sportsturnering. I år var det fotballturnering. Det ble delt ut flere premier. 1SS fikk  for blideste lag på banen, 3PÅ for ivrigste supporterinnsats.Vinner av turneringen ble laget med elever fra 1HO/2EL. Spillerne utmerket seg med god lagånd og godt samarbeid.
Julestrømpe i premie gikk også til primus motor for turneringen,Espen og Rune.
Takk til alle for innsatsen og god stemning!

Publisert 17.09.2017
Ishavsblod 1

Klasse 1SS og 2HA/AM skal se forestillingen

Vinner av publikumsprisen ved Tromsø Internasjonale filmfestival 2017.

Ishavsblod - de siste selfangerne er en arktisk, havgående roadmovie, med barske kvinner og menn, som trosser uvær, kulde og ensomheten i Ishavet.
Selv om omgivelsene er rå, er samholdet varmt, og vi presenteres for et sjarmerende persongalleri - som den værbitte kaptein Bjørne, bosatt i Alta, den skjønne skårungen Håkon og entusiasten Espen, som har tatt vare på sin bestefars ullundertøy i håp om å en gang bli like kul og tøff som gamlegutta.

Gry Elisabeth Mortensen og Trude Berge Ottersen i Koko Film har trolig filmet de siste selfangerne i norsk historie.

Publisert 04.09.2017
Eksamen 1

Oppmelding gjøres på privatistweb.no. Om du har spørsmål, ta kontakt med skolen eller eksamenskontoret. Hvis du er lærling, må du ha organisasjonsnummeret til lærebedriften din klar når du melder deg opp.

Publisert 01.09.2017
Skolevalg

Skolen takker for valgdeltagelse og engasjement fra de politiske partiene som stilte med  representanter i paneldebatten og på stand i kantina.