Lærling i arbeid

Statoil annonserer kun elektronisk via nettsiden, og fristen for å søke er 3. februar 2016

AG-DKS.JPG

Er mottoet til forfatter og filosof Andreas Gravdal. Han besøker skolen med forestillingen "Hvordan skulle livet ditt sett ut om du fikk bestemme?" Han har brukt mye av sin tid til å hjelpe unge folk ved å snakke om hvordan man skal bevare eller bygge opp en positiv selvfølelse. Skolebiblioteket har bøkene hans: "En utrolig bra bok for unge" (2011) og "2.plass holder, takk".(2015). Stikk innom skolebiblioteket og lån. Er de ikke ledige kan du reservere. Les mer om forfattermøtet i DKS her.

Anders Larsen

Elever og ansatte er invitert til en åpen forelesningen som er på Porsanger bibliotek
mandag 16.november kl 1800. Se pressemeldingen fra Finnmark fylkesbibliotek. (PDF, 182 kB)
Arrangementet er støttet av Fritt ord.

familie.jpg

Skolen har forskjellige aktiviteter du kan være med på etter skoletid.
Aktivitetene i oversikten er gratis for deg som elev på skolen.

BUSS Holdeplasskilt Foto Lars Engerengen.jpg

Alle elever i videregående skole må søke på nytt hvert år. ​NB! I tilfelle vedtak ikke er fylkeskommunen i hende innen 5. september må eleven/kommunen måtte dekke skysskostnad til skyssbevis er utstedt.

Borteboer3Artikkelbilde

Hybelhuset åpnes for  innflytting søndag 16. august kl 12.00.  Elevene må gi beskjed om planlagt innflytting til miljøarbeider. Det vil være bemannet med nattevakt mellom 23.00 – 7.00.

Kontakte miljøarbeider på mobiltelefon: 90 58 74 48 eller
epost: Marte.Eliassen@ffk.no

Dell PC.jpg

Alle elever må huske å levere lærebøker, kalkulatorer og kontrollere PC kontrakten for frikjøp eller innlevering. Siste mulighet for innlevering av skolebøker er 19.juni. Lærebøker faktureres med kroner 500,- pr bok om de ikke blir levert eller er ødelagt.

Se bilder fra øvelsen på skolens facebookside.

CNC-prosjekt modell av minnepenn

Lakselv videregående skole har deltatt i et internasjonalt prosjekt som kobler tre yrkesfaglige videregående skoler fra tre forskjellige land (Belgia, Norge og Slovenia ) med tre bedrifter fra hvert lands region. Prosjektet startet i 2013 og ble avsluttet våren 2015. Det ble bla finansiert via EU Leonardo.

BUSS Skilt for busstopp Foto Lars Engerengen.JPG

NB! Alle elever i grunnskolen som bytter skole eller flytter til ny adresse må søke på nytt. Elever som ikke flytter/bytter skole behøver ikke søke.

NB! Alle elever i videregående skole må søke på nytt hvert år.

De som må søke på nytt oppfordres til å søke snarest mulig etter at søknadsdatabasen åpner 1. august. (I tilfelle vedtak ikke er fylkeskommunen i hende innen 5. september må eleven/kommunen påregne å måtte dekke skysskostnad til skyssbevis er utstedt.