Gunn-Bente, Berit og Mona. Foresatte til elever på Vg1 teknikk og industriellproduksjon-Møte - februar-2016-1.JPG

Noen av tilbakemeldingene vi fikk var:
"Lakselv videregående skole er en elevvennlig skole. Jeg er glad for at vi har dette skoletilbudet her på hjemplassen. "

Trivsel

Vaiva Lieblein masterstudent i folkehelsevitenskap får hjelp av elever til å undersøke hva som gjør at de trives og gjennomfører skolen. Suksessfaktorene skal identifiseres.

Politi

Porsanger lensmannskontor har årlig besøk på Lakselv videregående skole for å drive opplysning og forebyggende arbeid blant ungdom. Barn og ungdom er en prioritert gruppe og møte med elever er en del av politiets samfunnsoppdrag for generell forebyggende virksomhet.

Håkon Atlason , Siren Johannessen, ,Viktoria Johansen Rohalla Anwar,biologer-Foto Erlend Skjetne.JPG

Lakselv videregående skole har gjennom flere år hatt et godt samarbeid med Stabbursnes naturhus. Det gir elevene muligheter for å drive realfaglig arbeid på høyt nivå, hjulpet av dyktige fagfolk. I desember la biologielever ved skolen frem funn de har gjort gjennom fiskeprøver fra Gåradakvannet.

Elever-Programområder-Lakselv videregående skole

Vi tilbyr programområdene: Helse- og oppvekstfag, Medier og kommunikasjon, Studiespesialisering, Elektrofag, Teknikk og industriell produksjon, Vg3 påbygging

Lærling i arbeid

Statoil annonserer kun elektronisk via nettsiden, og fristen for å søke er 3. februar 2016

AG-DKS.JPG

Er mottoet til forfatter og filosof Andreas Gravdal. Han besøker skolen med forestillingen "Hvordan skulle livet ditt sett ut om du fikk bestemme?" Han har brukt mye av sin tid til å hjelpe unge folk ved å snakke om hvordan man skal bevare eller bygge opp en positiv selvfølelse. Skolebiblioteket har bøkene hans: "En utrolig bra bok for unge" (2011) og "2.plass holder, takk".(2015). Stikk innom skolebiblioteket og lån. Er de ikke ledige kan du reservere. Les mer om forfattermøtet i DKS her.

Anders Larsen

Elever og ansatte er invitert til en åpen forelesningen som er på Porsanger bibliotek
mandag 16.november kl 1800. Se pressemeldingen fra Finnmark fylkesbibliotek. (PDF, 182 kB)
Arrangementet er støttet av Fritt ord.

familie.jpg

Skolen har forskjellige aktiviteter du kan være med på etter skoletid.
Aktivitetene i oversikten er gratis for deg som elev på skolen.