digipostapp.png

Velg en digital postkasse før barnet søker om stipend fra Lånekassen. Da får du kopi av svaret på søknaden til barnet ditt raskere, og du kan signere med en gang. Bruk Digipost eller e-Boks. Les mer på Lånekassen.

Gunn-Bente, Berit og Mona. Foresatte til elever på Vg1 teknikk og industriellproduksjon-Møte - februar-2016-1.JPG

Noen av tilbakemeldingene vi fikk var:
"Lakselv videregående skole er en elevvennlig skole. Jeg er glad for at vi har dette skoletilbudet her på hjemplassen. "

Trivsel

Vaiva Lieblein masterstudent i folkehelsevitenskap får hjelp av elever til å undersøke hva som gjør at de trives og gjennomfører skolen. Suksessfaktorene skal identifiseres.

Politi

Porsanger lensmannskontor har årlig besøk på Lakselv videregående skole for å drive opplysning og forebyggende arbeid blant ungdom. Barn og ungdom er en prioritert gruppe og møte med elever er en del av politiets samfunnsoppdrag for generell forebyggende virksomhet.

Håkon Atlason , Siren Johannessen, ,Viktoria Johansen Rohalla Anwar,biologer-Foto Erlend Skjetne.JPG

Lakselv videregående skole har gjennom flere år hatt et godt samarbeid med Stabbursnes naturhus. Det gir elevene muligheter for å drive realfaglig arbeid på høyt nivå, hjulpet av dyktige fagfolk. I desember la biologielever ved skolen frem funn de har gjort gjennom fiskeprøver fra Gåradakvannet.

Elever-Programområder-Lakselv videregående skole

Vi tilbyr programområdene: Helse- og oppvekstfag, Medier og kommunikasjon, Studiespesialisering, Elektrofag, Teknikk og industriell produksjon, Vg3 påbygging

Lærling i arbeid

Statoil annonserer kun elektronisk via nettsiden, og fristen for å søke er 3. februar 2016