Dell PC.jpg

Alle elever må huske å levere lærebøker, kalkulatorer og kontrollere PC kontrakten for frikjøp eller innlevering. Siste mulighet for innlevering av skolebøker er 19.juni. Lærebøker faktureres med kroner 500,- pr bok om de ikke blir levert eller er ødelagt.

Se bilder fra øvelsen på skolens facebookside.

CNC-prosjekt modell av minnepenn

Lakselv videregående skole har deltatt i et internasjonalt prosjekt som kobler tre yrkesfaglige videregående skoler fra tre forskjellige land (Belgia, Norge og Slovenia ) med tre bedrifter fra hvert lands region. Prosjektet startet i 2013 og ble avsluttet våren 2015. Det ble bla finansiert via EU Leonardo.

BUSS Skilt for busstopp Foto Lars Engerengen.JPG

NB! Alle elever i grunnskolen som bytter skole eller flytter til ny adresse må søke på nytt. Elever som ikke flytter/bytter skole behøver ikke søke.

NB! Alle elever i videregående skole må søke på nytt hvert år.

De som må søke på nytt oppfordres til å søke snarest mulig etter at søknadsdatabasen åpner 1. august. (I tilfelle vedtak ikke er fylkeskommunen i hende innen 5. september må eleven/kommunen påregne å måtte dekke skysskostnad til skyssbevis er utstedt.