BorteboerArtikkelbilde

Vi kan hjelpe deg med hybel, enten på Porsanger kommunes hybelhus eller hos vertsfamilie.

Positive elever

Hovedinntak for skoleplasser er nå kjørt.
• Andre inntak blegjort torsdag den 21. juli.
• I begynnelsen av uke 31 overtar skolen inntaks- og venteliste.

familie.jpg

Torsdag 16/6 Avslutning Vg2 yrkesfag kl 09:00 – 11:00

Elevboliger1

Er du eller skal du bli elev ved Lakselv videregående skole? Da kan vi hjelpe deg med hybel, enten på Porsanger kommunes hybelhus eller via vertsfamilier. Søknad  sendes i post eller på epost til skolen.
Praktisk tilrettelegging og kontakt ellers om hybelhus og vertsfamile er miljøarbeider.

pengebok

1. Kantineleder - Fast stilling
 2. Undervisningsstilling norsk/engelsk-Vikariat
 3. Undervisningsstilling avdeling Karasjok-Vikariat

Katastrofeøvelse 2016

Mellom 100 og 120 personer var med på øvelsen som ble holdt for 9.gang.Lakselv videregående skole takker alle som har vært med på å få til det til.

digipostapp.png

Velg en digital postkasse før barnet søker om stipend fra Lånekassen. Da får du kopi av svaret på søknaden til barnet ditt raskere, og du kan signere med en gang. Bruk Digipost eller e-Boks. Les mer på Lånekassen.