familie.jpg

Torsdag 16/6 Avslutning Vg2 yrkesfag kl 09:00 – 11:00

Elevboliger1

Er du eller skal du bli elev ved Lakselv videregående skole? Da kan vi hjelpe deg med hybel, enten på Porsanger kommunes hybelhus eller via vertsfamilier. Søknad  sendes i post eller på epost til skolen.
Praktisk tilrettelegging og kontakt ellers om hybelhus og vertsfamile er miljøarbeider.

pengebok

1. Kantineleder - Fast stilling
 2. Undervisningsstilling norsk/engelsk-Vikariat
 3. Undervisningsstilling avdeling Karasjok-Vikariat

Katastrofeøvelse 2016

Mellom 100 og 120 personer var med på øvelsen som ble holdt for 9.gang.Lakselv videregående skole takker alle som har vært med på å få til det til.

digipostapp.png

Velg en digital postkasse før barnet søker om stipend fra Lånekassen. Da får du kopi av svaret på søknaden til barnet ditt raskere, og du kan signere med en gang. Bruk Digipost eller e-Boks. Les mer på Lånekassen.

Gunn-Bente, Berit og Mona. Foresatte til elever på Vg1 teknikk og industriellproduksjon-Møte - februar-2016-1.JPG

Noen av tilbakemeldingene vi fikk var:
"Lakselv videregående skole er en elevvennlig skole. Jeg er glad for at vi har dette skoletilbudet her på hjemplassen. "

Trivsel

Vaiva Lieblein masterstudent i folkehelsevitenskap får hjelp av elever til å undersøke hva som gjør at de trives og gjennomfører skolen. Suksessfaktorene skal identifiseres.