girl-beautiful-beautiful-girl-face

Helsesøster Vibeke og miljøarbeider Marte har besøkt klasser og snakket om  temaet er søvn og motivasjon. Det serverte  frukt, musikk og gode  råd og tips.  Elevene fikk testet kunnskap på området med en Kahoot.

Kantina2Artikkelbilde

Hvor: Porsanger helsestasjon, Rådhuset (1.etg vis-à-vis Servicekontoret).

Operasjon dagsverk 2016

Vi oppfordrer bedrifter til å støtte opp om årets OD-prosjekt. Columbia er preget av en historie der vold er løsningen på konflikt. Ungdom vil kjempe for fred, ikke krig.
Se vårt tilbud!

Rap-verksted

Fred-Renè Øvergård Buljo fra gruppa Duolva duottar leder workshop.

Dieđihanáigemearri bearjadaga - Påmeldingsfrist fredag  21.10.16

Sted / Báiki: Porsanger bibliotek
Dato og tid / Áigi: Onsdag 26. oktober kl. 17.00-20.00

VIP-logo

Vi  setter fokus på psykisk helse ved vår skole. Derfor gjennomfører alle Vg1-klasser Skoleprogrammet VIP.

Trude Teige Forfatter

Torsdag 22.september var klasse 3PÅ og 3SS på foredrag ved Porsanger bibliotek. Foredraget var et av arrangementene i Finnmark fylkesbibliotek sin satsing på formidling og en del av Finnmark internasjonale litteraturfestival.

Annette Münch

Romanen “Badboy: Steroid” er blitt en multimediaproduksjon som formidler historien om 17 år gamle Casper ved bruk av film, intervjuer, foto, lyddesign og fengende musikk i kombinasjon med høytlesing av forfatteren. Boken er basert på samtaler med unge brukere av anabole steroider, og ble tildelt både Brageprisen og Østfoldungdommens Kritikkerpris i 2014. Temaene kroppspress og relasjoner er like aktuelle for både gutter og jenter. Boken har kommet i tre opplag, og er også oversatt til dansk.

Onsdag 21. september kl 11:45 er det forestilling for hele skolen i Kultursalen.

Statoil

Klaus fra Statoil er fredag på skolen fra kl 1000:1115 og informerer om jobbmuligheter innen Statoil.
Dette er ikke bare aktuelt for elever på Vg2 Yrkesfag, men også for elever som kan tenke seg ingeniørutdanning, administrative stillinger m.m.

Sted: Møtet er flyttet til kantina.