IMG_9345-kopi

Vi er stolte over å ha deltagere med i konkurransen for yrkesfag og ønsker elever og lærere en god opplevelse og lykke til med oppgaven. I år deltar klasse vg2 Elektro og 3 elever fra vg2 Kjøretøy.

Sameflagget

6. – 9. februar 1917 ble samenes første landsmøte gjennomført i Metodistkirken i Trondheim. Dette var første gang at representanter for store deler av Sápmi møttes for å fremme felles sak som et folk. Dette markeres gjennom hele året – startskuddet for 100 årsjubileet starter i Trondheim (Tråante på samisk)

girl-beautiful-beautiful-girl-face

Helsesøster Vibeke og miljøarbeider Marte har besøkt klasser og snakket om  temaet er søvn og motivasjon. Det serverte  frukt, musikk og gode  råd og tips.  Elevene fikk testet kunnskap på området med en Kahoot.

Kantina2Artikkelbilde

Hvor: Porsanger helsestasjon, Rådhuset (1.etg vis-à-vis Servicekontoret).

Operasjon dagsverk 2016

Vi oppfordrer bedrifter til å støtte opp om årets OD-prosjekt. Columbia er preget av en historie der vold er løsningen på konflikt. Ungdom vil kjempe for fred, ikke krig.
Se vårt tilbud!

Rap-verksted

Fred-Renè Øvergård Buljo fra gruppa Duolva duottar leder workshop.

Dieđihanáigemearri bearjadaga - Påmeldingsfrist fredag  21.10.16

Sted / Báiki: Porsanger bibliotek
Dato og tid / Áigi: Onsdag 26. oktober kl. 17.00-20.00

VIP-logo

Vi  setter fokus på psykisk helse ved vår skole. Derfor gjennomfører alle Vg1-klasser Skoleprogrammet VIP.