Foto Roger Albrigtsen ungdomsbedriften Unge Øyne UB

Elevene skal delta i fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter 2019. Boken kan bestilles på salgkanalen til bedriften.

Bendik Lauritzen Olsen og Mats Reeberg Myrheim 1

Konkurransen  foregår 13. og 14. februar med Alta videregående skole som arrangør. Vi ønsker alle deltagere en lærerik og hyggelig opplevelse.

Flott bygg

Lakselv videregående skole ønsker alle foresatte og avgangselever i grunnskolen i Porsanger velkommen til et informasjonsmøte torsdag 7. februar klokken 18:00 i kantina ved Lakselv videregående skole.

Johnsen, Sylvi Josefine

Lakselv videregående skole har gleden av å invitere dere til et møte for foresatte og elever torsdag 7. februar kl 1900 på kantina Lakselv videregående skole.

Yrkesmessa

Messa foregikk tirsdag 22.januar i Isbjørnhallen i Hammerfest.

VelgTIP

Der finner du god informasjon om yrker du kan utdanne deg til hvis du velger programområdet Teknikk og industriell
produksjon.

Operasjon dagsverk

Vi takker bedriftene og privatpersoner og ikke minst våre  elever som deltar og støtter aksjonen.
Ta godt i mot dem når de kommer torsdag 1.november.