VIP For elever 1

Skoleprogrammet VIP er et tiltak som retter seg mot Vg1-elever i videregående skole.  Målet med programmet er å gjøre elever bedre rustet til å ta vare på egen psykiske​ helse og vite hvor man kan søke hjelp. Vi oppfordrer også foreldre og foresatte til å snakke om temaet. Bruk gjerne ressurssidene til VIP-programmet. Hos oss er det miljøarbeider,PP-rådgiver og helsesøster som informerer og er rundt i klassene.

Operasjon dagsverk

Vi støtter Naturvernforbundet og Natur og Ungdoms utdanningsprosjekter midt i verdens største oljekatastrofe
i Nigeria.

Torsdag 2. november leveres fruktkurver rundt om på bedrifter og arbeidsplasser i Porsanger.
Takk for at du støtter OD-dagen! Ved å støtte Operasjon dagsverk bidrar du til en bedre fremtid for ungdom i Nigeria.